Steun de tuin

Met dank aan LC Turnhout Hartevrouwe voor de sponsoring van een bank!

De Plantentuin is een vzw met een beperkt budget. Daarom is alle steun van harte welkom! Wens je ons financieel te steunen, ben je handelaar en wens je ons materieel te steunen, heb je wat tijd over om bij ons de handen uit te mouwen te komen steken,… ? Graag! Neem contact op via info.plantentuinmerksplas@gmail.com

.

Financiële bijdrage

Met een financiële bijdrage kunnen wij de tuin aanleggen en onderhouden, en kunnen wij materiaal kopen om de tuin nog aangenamer te maken voor iedereen!

Een financiële bijdrage kan gestort worden op rekening van de Plantentuin BE40 7310 3797 4663. Vergeet zeker je naam en e-mailadres niet te vermelden zodat wij jou op gepaste manier kunnen danken!

Naast een financiële bijdrage, kan je ons ook steeds materieel een steuntje in de rug geven. Zo kan je een bijdrage leveren aan de aankoop van een zitbank voor in de tuin. Bij schenking vanaf 300€ kunnen wij een naambordje op de bank voorzien.

Om minder mobiele mensen toegang te kunnen verlenen tot onze tuin, zouden wij graag overgaan tot de aankoop van een rolstoel voor ruig terrein. Ook hierin kan je ons helpen!