Steun de tuin


De Plantentuin is een vzw met een beperkt budget. Daarom is alle steun van harte welkom! Wenst u ons financieel te steunen, bent u handelaar en wenst u ons materieel te steunen , hebt u wat tijd over om bij ons de handen uit te mouwen te komen steken,… ? Graag! Neem gerust met ons hierover contact op via info@plantentuinmerksplas.be

Financiële bijdrage

Met uw financiële bijdrage kunnen wij de tuin aanleggen en onderhouden, en kunnen wij materiaal kopen om de tuin nog aangenamer te maken voor iedereen!

Een financiële bijdrage kan gestort worden op rekening van de Plantentuin BE40 7310 3797 4663. Vergeet zeker uw naam en mailadres niet te vermelden zodat wij u op gepaste manier kunnen danken!

Naast een financiële bijdrage, kan u ons ook steeds materieel een steuntje in de rug geven. Zo kan u een bijdrage leveren aan de aankoop van een zitbank voor in de tuin. Bij schenking vanaf 250€ kunnen wij een naambordje op de bank voorzien.

Om minder mobiele mensen toegang te kunnen verlenen tot onze tuin, zouden wij graag overgaan tot de aankoop van een rolstoel voor ruig terrein. Ook hierin kan u ons helpen! Bij sponsoring vanaf 3700€ kunnen wij een naambordje voorzien.

Daarnaast staan wij natuurlijk open voor elk van uw voorstellen! Neem gerust met ons contact op via info@plantentuinmerksplas.be. Wij kijken dan graag samen met u wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Alvast van harte dank!

Bijdrage als “helpende hand”

Zowel in de tuin als in het tuincafé wordt een groot deel van het werk gedaan door vrijwilligers. Het is door hen dat het mogelijk is om een project zoals de Plantentuin van Merksplas een toekomst te geven.

Als vrijwilliger krijg je de verantwoordelijkheid over een stuk(je) van de tuin en kan je hier in alle rust en op eigen tempo aan werken.

Wil jij ook graag een handje komen helpen? Na een mailtje via info@plantentuinmerksplas.be verwelkomen wij u graag in ons vrijwilligersteam!