Reviews

REVIEWS

huwelijk

“Dank je wel voor de goede zorgen op ons trouwfeest.  We hebben er heel hard van genoten en alles was naar wens.”

Ruben en Kristin

 

koffietafel

“Bedankt voor de perfecte organisatie, iedereen van de familie was zeer enthousiast over de prachtige locatie, de lekkere broodjes, de vlotte en vriendelijke bediening…  We waren heel blij dat de koffietafel bij jullie hebben kunnen houden.”

Patrik

 

workshop

“Gisteren was ongelofelijk gezellig en enorm genieten ! Alle collega’s vonden  het een topactiviteit.  En met een gastvrouw als Bieke kon dat ook niet anders, zij heeft dat zeer goed gedaan.  Een dikke pluim ! We houden de Kleine Boerderij zeker voor de toekomst !

Lotte Gijbels

 

high tea

Nog nagenietend van ons dagje gisteren, naar ons gevoel perfect. We vonden de locatie aan het water naast het terras al bijzonder maar jouw verrassing (nadat we ons toch eventjes afvroegen of je het niet vergeten waspastedGraphic.png jouw grapje geslaagd) heeft dit ver overtroffen. In de mooie rozentuin, uit de wind, alleen voor ons gezelschap: TOP! We appreciëren de extra moeite die je hiervoor moest doen en willen je hiervoor nog eens bedanken. Het paste perfect in het plaatje van onze uitnodiging aan onze vrienden: graag dresscode British. Mooier kon niet: grote hoeden en wijde rokken, rozentuin, lange tafel als in een Italiaanse film merkte men op. 

Broodjes, taartjes en drank, service was ook zeker in orde. Kortom een feestje waar nog lang over gesproken zal worden, we ontvingen al van iedereen positieve opmerkingen dus zeker een deel nieuwe fans van De Kleine Boerderij met z’n prachtige tuin.  

Groetjes,

Lot&Etjen

 

tuinwandeling met lunch

wat hebben we vandaag met volle teugen genoten !!!

Het kon niet op !!  

Een juweeltje in onze  Kempen .

Veel dank aan iedereen , zegge het door! 

Jullie positieve gedrevenheid maakt de planten tuin nog veel mooier . 

Veel groetjes aan iedereen en tot snel ziens

Gui

 

verjaardagsfeest

Wij hebben genoten van ons feestje in de kleine boerderij. De locatie, het weer en de bediening van Marina en Senne waren top en hebben bijgedragen aan het welslagen van ons feestje.

Onze gasten waren onder de indruk van de prachtige groene omgeving.

Jan Van den Ouwelant

 

feest voor bloemistenvereniging

Het was voor onze bloemistenkring een eerste kennismaking met dit prachtig opzet op een mooie locatie. Iedereen heeft genoten van de prachtige wandeling door de plantentuin. We genoten nadien van een ongedwongen gezelligheid in het tuincafé. We hebben gevoeld dat we welkom waren.

Vriendelijke groeten,

Jos Lamberts